Over
Tarantella

 

De broers Giuseppe en Luigi Sotera zijn geboren en getogen in Sicilië en beheren sinds 1989 dit sfeervolle restaurant. Op het menu staan heerlijke Italiaanse maaltijden en specialiteiten die typisch Siciliaans zijn. Met maandelijks traditionele live muziek op het programma en een gezellige sfeer, is eten in het restaurant van deze familie een unieke belevenis.

 

.

 

Traditionele
Siciliaanse
Ingrediënten

Restaurant Tarantella geeft je een authentieke Italiaanse ervaring. De gerechten worden gemaakt met geïmporteerde producten uit Sicilië en bereid door de Siciliaanse familie Sotera. Niet alleen het eten, ook de locatie is omgetoverd tot een klein Zuid- Italië. Te midden van druivenranken en  prachtige houten meubels waan je je daar op vakantie. 

Een echt familiebedrijf

Giuseppe kwam alleen in het bezit van een pantalon, een schoenendoos én een droom naar Nederland. Die droom was om een restaurant uit zijn geboortestreek te beginnen met locale producten uit zijn geboortestreek. Samen met zijn familie is het hem gelukt om Tarantella een heus begrip te maken in de Zaanstreek.